Om Oss

Main Home startades för att hjälpa fler att skapa ett friare liv genom ett gratis boende!
Vi skapade vår första uthyrning precis då vi träffades och valde att flytta ihop. Mitt under den glädjefulla tiden drabbades familjen av en kris där vi var tvungna att vara mer hemma med barnen och fokusera mindre på våra arbeten. Ganska snart visade det sig att inkomsten från våran uthyrning var det som gjorde att vi stod starkare än många andra i en motsvarande situation. 

Att dela med oss av den kunskapen och hur vi har kunnat förändra vårt liv med grunden i ett gratis boende genom uthyrning. Har både skänkt oss stor glädje samt nya sammanhang. Som gör att vi idag kan arbeta med saker som vi tycker är roliga och driver oss. Samtidigt som vi har mer tid med familjen! Detta vill vi dela med andra genom vår web-utbildning, konsultationer samt på vår blogg!

Jakob och Isabelle Saternus lever på sina hyresintäkter från privatuthyrning samt några mindre uthyrningar i näringsverksamhet. 

Totalt tar detta ca 4 h / vecka per person utslaget över årets alla veckor. Vilket gör att de har tid och energi att lägga på annat

De driver även ytterligare ett par verksamheter och bolag. Där de bara "njutarbetar" med saker de brinner för kring företagsamhet, investeringar, miljö, ekonomi och beskattning.

Läs gärna mer på Bloggen eller Bloggens OM OSS . Alternativt följ Jakob eller Isabelle i någon av deras sociala media kanaler. För att inspireras av hur det är att skapa ett friare liv kring ett gratis boende!

 

Jakko Issa stenstrand